Home / Zelf besparen / Slim besparen

Slim besparen

Energie die we niet gebruiken hoeven we ook niet op te wekken. Wij helpen je daarom met het verlagen van je warmte- en energiebehoefte. Met onderstaande tips bespaar je energie én geld. Goed voor je portemonnee en de planeet!

Slim besparen met deze 24 tips

Energie besparen lastig? Niet met onze hulp. Of je nu een doorgewinterde Energie Bespaarder bent of pas net begint met het verkennen van duurzamere gewoonten. Ontdek hoe goede isolatie de warmte beter in huis houdt en hoe je door de CV ketel slim in te stellen direct geld bespaard. Neem de stappen die bij jou passen voor een duurzamer en energiezuiniger huis.

Onze 24 praktische zijn eenvoudig toe te passen en ingedeeld in 3 categorieën: grote besparingen, kleine besparingen en handige extra’s. De meeste tips zijn gratis en soms is een kleine investering benodigd. Uiteindelijk dragen ze allemaal bij aan het besparen van energie én geld.

Kortom!
Energie besparen is voor iedereen mogelijk. Zo bouwen we samen aan een Lansingerland waar mensen bewust omgaan met energie, waarbij we niet alleen kosten besparen, maar ook ons steentje bijdragen aan het behoud van onze planeet.

Meer informatie?
Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het besparen van energie? Bezoek ons EnergieLoket op Herenstraat 28 in Berkel & Rodenrijs, boek een afspraak met een EnergieCoach of lees een van de andere artikelen over Energie Besparen.

Jouw huis verduurzamen?

Als het gaat om verduurzamen dan vraagt ieder huis om een andere aanpak. Om het makkelijk te maken bieden wij factsheets voor verschillende type huizen en uit diverse bouwjaren. Zo weet je precies welke maatregelen je kunt nemen om jouw huis zo duurzaam mogelijk te maken.