Home / Samen opwekken

Samen opwekken

Wij realiseren projecten zodat iedereen in Lansingerland kan meedoen in het opwekken van duurzame energie.

Hoe wij energie opwekken

Wij initiëren en organiseren projecten voor het opwekken van duurzame energie. Als je meedoet krijg je een lokaal rendement op je geld. Wij herinvesteren maximaal om zo de energietransitie te versnellen. Projecten worden geëxploiteerd vanuit de coöperatie LansingerZon, wat onderdeel is van LansingerStroom.

Zonnedaken

De zon is van iedereen, maar niet ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Bekijk de investeringsmogelijkheden voor zonnepanelen op andermans dak.

Zonnepanelen

Windparken

Windenergie is schoon, onuitputtelijk én we kunnen het zelf produceren. Op dit moment is het project windmolens nog in ontwikkeling.

Windmolens

Energie afnemen

De lokaal opgewekte energie kan je afnemen voor je huis of bedrijf. Kosten zijn laag en worden geïnvesteerd in een energieneutraal Lansingerland.

Klanten

Zo bouwen wij een zonnedak in de wijk

We starten met een groot leeg dak in Lansingerland

We rekenen zodat iedereen mee kan doen

We zoeken geïnteresseerden om deel te nemen

Genoeg deelnemers? De zonnepanelen gaan het dak op!

We wekken duurzame energie op en delen de opbrengst

Wat samen is opgewekt

Sinds de oprichting in 2016 zetten we ons iedere dag in om nieuwe projecten te organiseren voor het opwekken van duurzame energie. Sindsdien hebben we mooie resultaten behaald.

Zonneprojecten
Zonnepanelen
Kwh energie per jaar
Participanten

Locaties gezocht

Ben jij ondernemer en heb je een bedrijfspand met een groot dak, een waterbassin of andere opwek-locatie? Stel je locatie beschikbaar voor onze zonnepanelen en draag bij aan de verduurzaming van Lansingerland. Wij helpen je bij het realiseren van het zonnedak.