Home / Over ons / Agenda

Activiteiten om bij te zijn

LansingerStroom organiseert verschillende activiteiten voor inwoners en bedrijven van Lansingerland. Hiermee informeren en activeren wij, en werken we samen aan een energieneutraal Lansingerland.

Niks meer missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze wordt vier keer per jaar verstuurd en zit boordevol bespaar-tips, lokaal duurzaam nieuws en aankomende activiteiten.

Jaarmarkt Berkel & Rodenrijs

Datum: 07-09-2024
Tijd: 10:00-17:00
Locatie: Centrum Berkel & Rodenrijs

Tijdens de Jaarmarkt in het centrum van Berkel & Rodenrijs zijn er ruim 100 kramen en is er van alles te beleven voor jong en oud. Ook LansingerStroom is aanwezig met een kraam waar we informatie geven over energie besparen, opwekken en afnemen. Heb je vragen?Stel ze aan één van onze experts!

Duurzame huizenroute

Datum: 19-10-2024
Tijd: 12:00-17:00
Locatie: Lansingerland

Wij organiseren een duurzame huizenroute waarbij jij binnen kunt kijken bij Lansingerlanders die hun huis hebben verduurzaamd. In iedere kern doen 3 tot 5 woningen mee en laten zien hoe zij energie hebben bespaard door bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp of compleet van het gas los zijn.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Info-avond Financiering & Subsidies

Datum: 24-09-2024
Tijd: volgt
Locatie: Gemeentehuis Lansingerland

In samenwerking met de Gemeente Lansingerland organiseren wij een informatieavond over financiering en subsidies van energiebesparende en duurzame maatregelen. Onderwerpen die aan bod komen: ISDE, Duurzaamheidslening en Warmtefonds, enkele praktijkcasussen. Wil jij erbij zijn? Kom 24 september naar Gemeentehuis Lansingerland.

WarmteSafari’s

Datum: najaar
Tijd: volgt
Locatie: Lansingerland

In het najaar organiseert het EnergieLoket weer WarmteSafari’s! Woon je in een straat met vergelijkbare woningen en ben je benieuwd hoe goed je woning is geïsoleerd? Weet je buren enthousiast te maken om tips en ervaringen met elkaar uit te wisselen? Meld je aan en wij helpen door het organiseren van een gratis WarmteSafari in de straat. Onder begeleiding van EnergieCoaches gaan jullie met warmtebeeldcamera’s langs de woningen.