Home / Zelf besparen / WarmteSafari’s goed beoordeeld

WarmteSafari’s goed beoordeeld

Dinsdag 4 juni heeft LansingerStroom samen met een groep buurtcoördinatoren de warmtesafari’s geëvalueerd. Voorafgaand werden zij in het zonnetje gezet door wethouder Michiel Muis die zijn waardering uitsprak en elk een goodie-bag overhandigde.

Tijdens de evaluaties bleek dat het samen praten over energieverbruik voor een leuke buurtbijeenkomst zorgt. Weten waar je kunt besparen én waar je kunt beginnen. Daarna ging het over hoe LansingerStroom verder kan helpen, met name bij het selecteren van leveranciers. 

Tijdens het EnergieCafe op 19 april waren er ook veel geïnteresseerden voor de WarmteSafari’s. In het najaar organiseren wij deze weer, meld je aan via de website van het EnergieLoket.

Vergelijkbare berichten