Home / LansingerStroom / ALV 2024: Mooie resultaten en ambities

ALV 2024: Mooie resultaten en ambities

Dinsdagavond 28 mei was de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van LansingerStroom. Onze leden waren welkom in het vernieuwde EnergieLoket.

Tijdens de vergadering is onze nieuwe secretaris Aad van Bohemen met instemming van alle aanwezigen benoemd. Ook hebben we kort stil gestaan bij het afscheid van Menno van der Woude. Vervolgens heeft voorzitter Jan Al een terugblik gegeven op wat we met z’n allen hebben bereikt in 2023, het was weer een mooi jaar. Daarna heeft penningmeester Cor van der Blom de financiële huishouding uitgelegd en we staan er gezond voor.

Ook hebben we de wijziging van de leden/contributieregeling behandeld. Dit om ons aantal leden sterker te laten groeien. LansingerStroom wil meer impact maken en gedragen worden door een breed en sterk ledenbestand. Tijdens de vergadering is hier levendig op gereageerd en zijn goeie suggesties gedaan om te groeien.

Tenslotte heeft Lansingerlander Francesco Franchimon een presentatie gehouden over lokale warmtenetten en de nieuwe Warmtewet. Hij wist iedereen een uur lang te boeien en goeie vragen en discussie op te roepen.

Wil jij er volgende keer ook bij zijn? Word dan lid van LansingerStroom!

Vergelijkbare berichten