Home / Zelf besparen / Onze Energiecoaches krijgen een 8,4!

Onze Energiecoaches krijgen een 8,4!

Onlangs is weer de jaarlijkse enquête gehouden onder 180 huishoudens die we in 2023 mochten helpen om zuiniger en slimmer met hun energie om te gaan. Daaruit blijkt een mooie waardering voor onze inspanningen met een rapportcijfer 8,4 (8,3 in 2022) en daar zijn we blij mee.

Opvallend is het grote aantal maatregelen dat uit de keukentafelgesprekken is gekomen, gemiddeld 1,7 maatregel per huishouden en inclusief de nog geplande maatregelen komt dit zelfs uit op 2,7. Dit laat zien dat we inwoners helpen concrete stappen te maken op het gebied van energiebesparing.

Naast de vele isolatiemaatregelen zijn in 2023 vooral veel zonnepanelen geplaatst. Opvallend is de sterke groei bij kiezen voor een warmtepomp. Helaas ervaren veel bewoners lange wachttijden omdat installateurs de vraag vaak niet aankunnen. Ook hebben we weer goede suggesties gehad waarmee we onze diensten kunnen verbeteren. 

Kan jij ook wat hulp gebruiken bij energiebesparing? Bezoek de pagina Zelf besparen of vraag gelijk een keukentafelgesprek aan met een EnergieCoach.

Vergelijkbare berichten