Home / LansingerStroom / LansingerStroom wint Vrijwilligersprijs

LansingerStroom wint Vrijwilligersprijs

Na vijf nominaties is het dit jaar gelukt: LansingerStroom heeft de Vrijwilligersprijs 2023 gewonnen in de categorie Vrijwilligersgroep!

Wethouder Leon Hoek: ‘Het is waanzinnig mooi om te zien hoeveel inwoners zich belangeloos inzetten via deze genomineerde organisaties. De jury heeft gekozen voor een organisatie die bijdraagt aan een van de grootste opgaven in onze samenleving. Zij geven huis-aan-huis advies en ondersteuning en denken met de inwoners mee wat de beste oplossing is. Zij werken mee aan de energietransitie, maar ook aan betaalbare oplossingen voor onze inwoners om duurzaam bezig te zijn en ook geld te besparen’. 

Vrijwilligers
Wij zijn natuurlijk heel trots op al onze vrijwilligers! Wil jij je ook aansluiten bij deze leuke groep? Wij zoeken nog mensen voor het Communicatieteam en voor hulp bij onze projecten. Bekijk de vacatures op onze website.

Vergelijkbare berichten