Home / LansingerStroom / Jan Al nieuwe voorzitter LansingerStroom

Jan Al nieuwe voorzitter LansingerStroom

Per 1 maart 2024 is het bestuur van LansingerStroom gewijzigd. Menno van der Woude draagt na 8 jaar zijn rol als voorzitter over aan Jan Al, die daarvoor de rol van secretaris had (Jan links op de foto, rechts bestuurslid Hans van Leeuwen).

Vanaf de oprichting in 2016 is Menno de voorzitter van LansingerStroom en heeft in die rol een belangrijke bijdrage geleverd aan onze groei en ontwikkeling. Jan Al is sinds 2018 secretaris van LansingerStroom en neemt per 1 maart 2024 de rol van voorzitter op zich. Hij zal zich inzetten voor de groei van LansingerStroom.

“Door me in te zetten voor de energietransitie in mijn eigen omgeving heb ik veel leuke mensen en organisaties ontmoet die ik anders nooit was tegen gekomen. Met trots en plezier kijk ik terug op hoe we samen aan de slag zijn gegaan om echt bij te dragen aan een duurzamere gemeente.”

– Menno van der Woude, vertrekkend voorzitter van LansingerStroom

Vergelijkbare berichten