Home / Energie afnemen / Energierekening moeilijk te begrijpen?

Energierekening moeilijk te begrijpen?

Energierekening moeilijk te begrijpen? Kom naar de Energiewinkel! De jaarafrekening van je energieleverancier beslaat al gauw een aantal A4’tjes. Nieuwe en oude tarieven tot vier cijfers achter de komma, verbruikscijfers in verschillende tijdvakken, daltarieven, vastrechtbedragen, diverse belastingen en allerlei posten voor netbeheer: een cijferbrij die je al gauw doet duizelen.

Veel mensen zullen zich daarom bij het bekijken van de rekening beperken tot de essentie: krijg ik geld terug of moet ik bijbetalen? Begrijpelijk, maar wil je echt eens weten hoe je rekening in elkaar zit, dan ben je op de woensdagmiddag (12.00 -14.00 uur) van harte welkom bij het EnergiePunt, Herenstraat 28 in Berkel en Rodenrijs. Kan je niet op woensdagmiddag, dan kan het ook op afspraak (in de ochtend). Stuur een verzoek naar: info@nieuwelansingerstroom.nl.